Home Apocalipsa-2012 filmul Apocalipsa - 2012 filmul
Apocalipsa - 2012 filmul PDF Imprimare Email
Apocalipsa-2012 filmul
Scris de claudia   
Luni, 04 Octombrie 2010 15:22


Apocalipsa - 2012 filmul este principalul subiect de conversatie din ultimele lunii. Acsete subiect apocalipsa - 2012 filmul a starnit multiple controverse. Nu este vorba de avertismentul vreunui profet, ci subiectul unui film de la Hollywood, care inca de la lansare a intrat in cursa pentru primul loc la Box Office, inregistrand vanzari-record inca din prima zi de difuzare in cinematografe. Apocalipsa - 2012 filmul transpune pe marile si micile ecrane teoria profetiilor mayase, care sustine ca in data de 21 decembrie 2012 sfarsitul lumii va fi inevitabil.
Va intrebati poate cum va fi posibil acest lucru, cum va disparea lumea. Utilizand foarte multe efecte speciale in transpunerea evenimentelor apocalipsa - 2012 filmul, fiind realizat de celebrul regizor de filme explozive Roland Emmerich, un adevarat expert in filme de succes: Stargate, Ziua Independentei, Godzilla, The Day after Tomorrow. Apocalipsa - 2012 filmul se concentreaza asupra unei echipe de cercetatori care descopera ca profetiile civilizatiei mayasa, potrivit carora sfarsitul lumii va veni in anul 2012, se vor adeveri in scurt timp.Catstrofa va transforma planeta intr-un corp ceresc neprimitor, pustiu si inpropriu vietii, iar oamenii de stiinta se lupta din rasputeri sa descopere o solutie pentru a salva omenirea de la pieire. In lupta pentru a gasi o solutie pentru supravietuire ajunge sa fie implicat si un simplu sofer de limuzina, un personaj neinsemnat in aparenta. Apocalipsa - 2012 filmul incearca sa transpuna prin intermediul unor efecte speciale bine conturate un final tragic si impresionant, in care este expusa discrimnarea sociala si cea bazata pe puterea financiara in fata oricarei limite umane si morale.
Apocalipsa - 2012 filmul prezinta povestea unei familii care cu ajutorul sentimentului de dragoste reuseste sa se reuneasca , morala exprimata fiind ideea conform careia dragostea este cea care te ajuta sa castigi orice lupta, chiar sic ea cu fortele naturii. Omul devine puternic, de neinvins in orice situatie atunci cand foloseste arma suprema, dragostea, si resursele interioare necesare supravietuirii. In film cei drepti si corecti sunt crutati , iar cei cu adevarat imorali sunt sacrificati pentru ca noi cei ce vizionam filmul sa tragem o concluzie.In viata trebuie sa incerci sa fii corect si bun pentru ca Cel de sus sa tea jute atunci cand iti este greu. Trebuie sa invatam sa fim ami buni chiar si in momentele in care pamantul ne fuge de sub picioare. Putini sunt cei care daca ar fi pusi in situatia de a alege intre viata lor si cea a celor din jur, sa nu aleaga in mod egoist. Instinctul de autoconservare castiga de cele mai multe ori pentru ca noi oamenii suntem mult prea ancorati in material, si mai putin in partea spirituala. 

Sondaje

Iti plac filmele despre apocalipsa?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com